Poznati borac poslao brutalnu poruku kaštelanskim nasilnicima: ‘Glupani mali. Da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija,…’

Jedan od najboljih kick-boksača svijeta, Antonio Plazibat reagirao je, kao i većina građana, na gnjusan čin zlostavljanja mladića s posebnim potrebama koji se dogodio u Kaštelima.

Dvojac koji je zlostavljao mladića ubrzo je nakon što se snimka pojavila na internetu i uhićen, o čemu je obavijestila policija.

Jedan od najboljih boraca najpoznatije kick-boks organizacije Glory putem Instagram Storyja obratio se nasilnicima, doznaje Gol.hr.

Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit”, poručio je ogorčeni Plazibat.

”Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane”, nastavio je Plazibat te nakon toga uputio i poruku za pretučenog mladića.

”Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.”

RASPLET UŽASA U KAŠTELIMA: Policija privela nasilnike koji su premlatili momka!

Komentari