POZNATA CIJENA ZA DINAMOV DRAGULJ: Otac otkrio brojke

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Dinamov mladi dragulj Dani Olmo ne prestaje puniti novinske stupce što dobrim igrama, što mogućim  transferom koji je sve više izvjestan, pogotovo dolaskom Luke Ivanušeca u Dinamo. Ali ono što je bitno, Olmo će biti u sastavu za današnji ogled s Rosenborgom, što maksimizira Dinamove šanse za dobar rezultat.

Saga o njegovom odlasku još uvijek traje, a da bismo više shvatili zašto još nije našao angažman, pobrinuo se njegov otac Miguel. On je u razgovoru s talijanskim medijima otkrio cifru koju traži Dinamo za svojeg veznjaka. Riječ je, prema njegovim navodima, o čak 40 milijuna eura, a najviše što je dosad zagrebački klub dobio na stol bilo je 28, koliko su ponudili Bayern i Everton.

Dinamo je objavio kako ne namjerava prodati svoj “motor” momčadi prije kraja kvalifikacija za Ligu Prvaka, jer im se ne isplati. Naime, izračunali su kako im izgledi za dohvaćanje bogatog Uefinog kolača rastu više nego što bi im se kompenziralo od prodaje Olma.

Vidjet ćemo što će na kraju biti, ali ako je ovo točna informacija, bit će zanimljivo vidjeti hoće li biti zainteresiranih. Iako, na stolu su ipak Bayern i Everton.

Komentari