POVRATNIK IVANUŠEC O NOVOM TRENERU: ‘Rekao nam je kako stvari stoje, igrat će samo najspremniji’

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Dinamo je pobjedom protiv Gorice došao na korak do titule iako je poraz od Hajduka zatresao klub iz Maksimira. Smijenjen je Željko Kopić, a novi je trener iskusni Ante Čačić.

O njemu je govorio Luka Ivanušec, povratnik nakon ozlijede koji je odigrao odličnu utakmicu u Gorici; “On je smirena osoba i ima naš respekt. Znamo se otprije, mislim da će nam donijeti mirnoću koju trebamo. Ima puno iskustva pomoću kojeg će nas znati smiriti i pripremiti predstojeće utakmice”.

Ivanušec se ozlijedio uoči susreta sa Sevillom te se vratio prošlog tjedna. Veliki je ovo vjetar u leđa u završnici sezone za zagrebačke Plave.

Susret s Lokosima

“Kad je došao, rekao nam je da je Dinamo ove sezone pao, da smo dali drugima da se dignu. Rekao je kako stvari stoje – oni koji su najspremniji i najzdraviji će igrati i svi se moramo boriti za svoje mjesto u momčadi” izjavio je Ivanušec o Čačiću.

Dinamo za vikend igra protiv gradskog rivala Lokomotive, a ove sezone u tri susreta vidjeli smo tri različita ishoda. Dinamo je slavio u prvom, Lokomotiva u drugom, a zadnji put na Maksimiru je bilo 0:0. Susret je na rasporedu u nedjelju u Kranjčevićevoj u 19:05.


Komentari