POTOP U LEDENOJ DVORANI: Medveščak doživio prvi poraz sezone, Torpedo uvjeljivo odnio pobjedu (VIDEO)

medvescak.com

Na domaćem terenum Medvjedi nisu uspjeli doći do četvrte uzastopne pobjede u ovoj sezoni.

Medvjedi su doživjeli prvi poraz u novoj sezoni KHL-a. Na domaćem terenu pred svojim navijačima izgubili su 6:1 od momčadi Torpeda iz Nižnjeg Novgoroda. Torpedo je već od samog početka utakmice preuzeo kontrolu, a prvi pogodak u mrežu Medvjeda vidljivo je uzdrmao domaćine. Uspjeli su potići samo jedan pogodak, što im nije bilo dovoljno da dostignu velikih pet golova prednosti ekipe iz Rusije.

Strijelac jedinog pogotka za Medvjede Colby Genoway svjestan da njihova igra nije bila na razini. “Radili su više od nas, a mi smo griješili i radili prekršaje, svelo se na to. Nema filozofije”, prenosi Medveščak.com.

“U prvih par utakmica smo imali i malo sreće, oslanjali smo se na vratara da će za nas odraditi što treba, ali bio je to recept za katastrofu. Moramo ovo zaboraviti i krenuti od početka. Ostavili smo Niku na cjedilu, to se ne smije događati. Trebamo utakmicu koja će nas vratiti nazad, na pobjedničke staze”, zaključio je Genoway.

Idući susret u Domu sportova na rasporedu je u petak, 02. rujna s početkom u 18:45 sati. Medvjedi će ugostiti moskovski Spartak.


Komentari