POTOP NA MAKSIMIRU: Juventus ‘izbušio’ Dinamovu mrežu, naposljetku Modri zabili i sami sebi

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Juventus je na Maksimiru odradio dobar trening.

Utakmica Dinama i Juventusa završila je rezultatom 4:o i to u korist Talijana. Ono što je trebalo biti veliki spektakl, na kraju je ispao debakl, za Modre naravno. Talijani su to pak odradili rutinski, baš kao što odrađuju treninge.

Nakon ove utakmice i huk s tribina koji nam je dugo nedostajao ostat će u sjeni loše igre, koja je sve samo ne dostojna Lige Prvaka u kojoj će Dinamo samo smetati poput trna u oku ako ovako nastavi.

Juventus je u igru krenuo polako, taktički, bez pretjeranog srljanja i prvih 20-ak minuta čak se i Dinamo činio staloženim. Onda u 24.minuti prva talijanska bomba. Za Staru damu zabio je Pjanić.

Dvije minute nakon, Antolić je imao svoju priliku i nažalost, propustio je.

Nije puno vremena prošlo, a Juventusovi nogometaši već su ponovo nasamarili Modre. Pjanić je asistirao, Higuain zabio i odmakao na dva razlike u 31.minuti.

Drugo poluvrijeme bilo je još gore

Već u prvih nekoliko minuta drugog poluvremena oba trenera povukla su nove poteze, za Juve je zaigrao Cuadrado, a za Dinamo Fiolić. U jednom trenu se čak i činilo da su Modri malo došli k sebi, ali Talijani su i dalje bez problema kontrolirati tijek utakmice. 

U 57.minuti novi topovski udar, s 30 metara pogađa Dybala. Svima je sada bilo jasno da Modrima prijeti još jedan potop, ali ipak je još tinjalo nešto nade da će barem jedna njihova lopta zalutati u sparničku mrežu.

Na nekih 20-ak minuta nevrijeme na maksimirskom stadionu se primirilo, a onda je zamalo bivšem klubu zabio Pjaca. Točno deset minuta kasnije, u 85. minuti nesporazum pred Dinamovim golom.

Alves je izveo slobodni udarac, lopta se odbila od živog zida, a Šemper je još jednom loše reagirao i poslao loptu u vlastitu mrežu pokušavajući je izbiti.

Konačni rezultat 4:0, Modri su još jednom pokunjeni otišli s terena, Talijani su slavili , kako i nebi, možda je ovo bilo najlakših 4 razlike koje su ikada zabili.

Komentari