Posebne pogodnosti za članove: Sklopljena suradnja Futsal Dinama i kazališta Kerempuh

Satiričko kazalište Kerempuh novi je član naše plave obitelji. S Futsal Dinamom potpisan je u četvrtak ugovor o poslovnoj suradnji, prema kojemu Futsal Dinamo dobiva status partnera Kerempuha u kazališnoj sezoni 2018./2019.

Ovim ugovorom omogućeno je svim članovima kluba popust od 25 posto na ulaznice za sve predstave Kerempuha. Sve što će članovi morati učiniti jest ponosno pokazati člansku iskaznicu na blagajni Kerempuha i umjesto za 75 kuna, u nekoj od predstava uživati za 55 kuna.

Prilikom potpisivanja ugovora ravnatelj Kerempuha Roman Šušković – Stipanović izjavio je kako vjeruje da će ovim potezom potaknuti dio kazališne publike da posjeti Futsalove utakmice, ali isto tako dovesti dio njihovih gledatelja u kazalište.

“Ovakva suradnja možda nije česta, ali nipošto nije neobična, pogotovo uzevši u obzir Kerempuhovu strategiju kojom želi postići status “kazališta za svačiji ukus”. Također, nadam se da ćemo realizirati neku humanitarnu utakmicu Kerempuha i Futsal Dinama, ali to ćemo im najaviti na vrijeme da se mogu oni kvalitetno pripremiti jer kondicija šetnje pozornici daje veliku prednost naših glumaca”, našalio se malo ravnatelj Kerempuha Šuković Stipanović.

Dopredsjednik Futsal Dinama Juraj Čošić kazao je kako su za humanitarnu utakmicu apsolutno zainteresirani jer Futsal Dinamo sa zadovoljstvo sudjeluje na takvim manifestacijama.


“Kerempuh i tadašnji Jazavac te Dinamo i Dinamovci imaju puno zajedničkih točaka iz prošlosti i drago nam je da smo nastavili tradiciju ovim ugovorom. Glumci iz Kerempuha poput Tarika Filipovića, Hrvoja Kečkeša, Filipa Detelića, Luke Petrušića i drugih su naši ponosni članovi, neki i od samog osnutka kluba i puno su nam pomagali ovih godina. Drago nam je da će naši članovi imati popust i moći uživati u predstavama, a isto tako se nadamo da će publika Kerempuha uživati na našim utakmicama”,kazao je dopredsjednik Futsal Dinama Juraj Čošić i pozvao glumce i vodstvo kazališta na iduću domaću utakmicu protiv MNK Crnice u petak u 19h u Domu sportova.

Komentari

loading...
-->