Ponuda velikog europskog kluba: Dinamo hladno ‘otkantao’ milijun eura za mladu zvijezdu

FOTO: Youtube

Europljani su se namjerili na Dinamovog vratara.

Čini se da su velikani europskog nogometa opasno bacili oko na Dinamove golmane. Šempera već neko vrijeme prate, a Dinko Horkaš nedavno je potpisao novi ugovor. Sada se, pak, na radaru još jednog velikog europskog kluba, našao mladić pred kojim bi mogla biti svjetla vratarska karijera.

Za Dominika Kotarskog, rođenog 2000. godine “zapalio” se Ajax. Mladić koji je branio za Hrvatsku na Euru U-17 dobio je i službenu ponudu amsterdamskog kluba. Ajax je za mladića ponudio milijun eura, što i ne čudi s obzirom na potencijal koji je pokazao kada je branio za juniore, iako je originalno kadet.

Kada Ajax pokaže interes za nekog, to valjda nešto i znači, ali Dinamo je ponudu odbio, a priča se i da je Ajax u paketu htio uzeti i Roberta Murića. Ipak, ništa od toga. Kotarski se zasad odlučio za ostanak na maksimirskoj adresi, iako put do vratarske pozicije u seniorskoj momčadi neće biti lak. To mjesto trenutno drži Livaković, a na njega pretendira i Šemper, a treći u redu je Horkaš, čini se da je Dinamo postao zaista plodno tlo za “uzgoj” talentiranih vratara.

Ipak, čini se da Kotarski nema puno razloga za brigu, još je mlad i cijena mu ne bi trebala padati ako ovako nastavi. S obzirom na interes koji je pokazao Ajax, lako je moguće imati još opcija za prelazak, ako za godinu, dvije vidi da u Dinamu nema perspektive, pišu Sportske. 


Komentari