POČINJE SPEKTAKL! U subotu kreće Kutija šibica

press

Nagradni fond je nevjerojatnih 300.000,00 kuna!

Malonogometni turnir „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ tradicionalni je turnir koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca.

Riječ je o turniru koji spaja sve generacije, sve haklere, malonogometne heroje svojih ulica i kvartove i njihove prijatelje koji su odrastali s turnirom, postali profesionalci, reprezentativci i i igrači velikih europskih klubova. Od svog osnutka daleke 1971. do danas Turnir fascinira svojom posebnošću i jedinstvenom nogometnom filiozofijom koja zrači emocijama i ponosom.

Turnir će se odigravati u gradskim dvoranama: Domu sportova – dvorana 2, SD Trešenjevka – Kutija šibica, SD Trnsko, SD Peščenica, SD Dubrava i SD Sutinska vrela.

Sustav natjecanja Turnira ostaje isti onom prethodnih godina. U seniorskom i veteranskom turniru momčad čine 5 igrača u polju i 1 vratar, dok u turniru žena momčad na terenu čine 4 igračice i 1 vratarica.

Ovo je prvi puta da na turniru sudjeluju i žene, koje su okupile 18 ekipa. Sve ukupno je prijavljeno 204 ekipa, dvije više nego prošle godine. Ponovo će sudjelovati i prošlogodišnji pobjednici CB Dobermann, noimat će nešto teži zadatak jer ove godine igra i aktualni hrvatski prvak u malom nogometu, Nacional. 

Osim naših, ove godine će nastupati i ekipe iz Slovenije, BiH i Srbije. 


Komentari