POČELE PRIJAVE ZA KUTIJU ŠIBICA: I vaša ekipa može se boriti za nagradu od 300 tisuća kuna

Kutija šibica

Na ovogodišnjoj “Kutiji šibica”  žene mogu pokazati svoje umjeće.

Danas su počele prijave za ovogodišnje izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ koji će se igrati u Zagrebu u studenom i prosincu ove godine uz nikad veći ukupni nagradni fond od 300.000,00 kuna!

Malonogometni turnir „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ tradicionalni je turnir koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca. Riječ je o turniru koji spaja sve generacije, sve haklere, malonogometne heroje svojih ulica i kvartove i njihove prijatelje koji su odrastali s turnirom, postali profesionalci, reprezentativci i i igrači velikih europskih klubova. Od svog osnutka daleke 1971. do danas Turnir fascinira svojom posebnošću i jedinstvenom nogometnom filiozofijom koja zrači emocijama i ponosom.

Od danas sve zainteresirane momčadi mogu prijaviti svoje sudjelovanje na Malonogometnom turniru „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ čiji je nagradni fond nevjerojatnih 300.000,00 kuna! Osim prijava za glavni turnir seniora, otvorene su prijave i za jubilarni, 10. Turnir Veterana te prijave za Turnir žena koji se ove godine odvija po prvi puta!

Prijave za sve turnire „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ traju od 02. do 11.11., a moguće su izravno u Domu sportova ili putem interneta na www.kutija-sibica.hr. Upisnina za turnir seniora i veterana (rođeni 1978. i stariji) iznosi 1.000,00 kuna, dok je cijena upisnine za Turnir žena simboličnih 400,00 kuna.

Turnir će se odigravati u gradskim dvoranama: Domu sportova – dvorana 2, SD Trešenjevka – Kutija šibica, SD Trnsko, SD Peščenica, SD Dubrava i SD Sutinska vrela.

Sustav natjecanja Turnira ostaje isti onom prethodnih godina. U seniorskom i veteranskom turniru momčad čine 5 igrača u polju i 1 vratar, dok u turniru žena momčad na terenu čine 4 igračice i 1 vratarica.

Izvlačenje prijavljenih parova održat će se 17.11.2016., a prve utakmice igraju se već 26. 11. 2016..


Komentari