Na ovogodišnjoj “Kutiji šibica”  žene mogu pokazati svoje umjeće.

Danas su počele prijave za ovogodišnje izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ koji će se igrati u Zagrebu u studenom i prosincu ove godine uz nikad veći ukupni nagradni fond od 300.000,00 kuna!

Malonogometni turnir „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ tradicionalni je turnir koji promovira naraštaje nogometnih zaljubljenika, amatera i profesionalaca. Riječ je o turniru koji spaja sve generacije, sve haklere, malonogometne heroje svojih ulica i kvartove i njihove prijatelje koji su odrastali s turnirom, postali profesionalci, reprezentativci i i igrači velikih europskih klubova. Od svog osnutka daleke 1971. do danas Turnir fascinira svojom posebnošću i jedinstvenom nogometnom filiozofijom koja zrači emocijama i ponosom.

Od danas sve zainteresirane momčadi mogu prijaviti svoje sudjelovanje na Malonogometnom turniru „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ čiji je nagradni fond nevjerojatnih 300.000,00 kuna! Osim prijava za glavni turnir seniora, otvorene su prijave i za jubilarni, 10. Turnir Veterana te prijave za Turnir žena koji se ove godine odvija po prvi puta!

Prijave za sve turnire „Kutija šibica 2016. powered by Coca­Cola“ traju od 02. do 11.11., a moguće su izravno u Domu sportova ili putem interneta na www.kutija-sibica.hr. Upisnina za turnir seniora i veterana (rođeni 1978. i stariji) iznosi 1.000,00 kuna, dok je cijena upisnine za Turnir žena simboličnih 400,00 kuna.

Turnir će se odigravati u gradskim dvoranama: Domu sportova – dvorana 2, SD Trešenjevka – Kutija šibica, SD Trnsko, SD Peščenica, SD Dubrava i SD Sutinska vrela.

Sustav natjecanja Turnira ostaje isti onom prethodnih godina. U seniorskom i veteranskom turniru momčad čine 5 igrača u polju i 1 vratar, dok u turniru žena momčad na terenu čine 4 igračice i 1 vratarica.

Izvlačenje prijavljenih parova održat će se 17.11.2016., a prve utakmice igraju se već 26. 11. 2016..

Komentari