POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA DAVIS CUP: U ponudi su paketi, pogledajte koliko košta najjeftini

press

Pojedinačne ulaznice bit će dostupne ako ostane mjesta nakon prodaje paketa.

Prodaja ulaznica za finalni susret Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Argentine (Zagreb, od 25. do 27. studenoga) počela je u srijedu, na konferenciji za novinare priređenoj u Areni Zagreb. Program kojim je pokrenuta prodaja aktivirao je naš reprezentativac Borna Ćorić.

Ulaznice se u prvoj fazi mogu kupiti samo u prodaji preko interneta, na stranici www.ulaznice.hr. U prodaju su za sada pušteni samo paketi, i to na sljedeći način: paket ulaznica za mjesta u neposrednoj blizini igrališta (ukupno 500 kuna za tri dana), paket ulaznica za mjesta iznad neposredne blizine igrališta (450 kuna) te paket ulaznica za mjesta na gornjoj razini gledališta (300 kuna).

Pojedinačne ulaznice bit će u prodaji ukoliko preostane slobodnih mjesta nakon pretprodaje kompleta. Međutim, sudeći po prvim minutama prodaje lako bi se moglo dogoditi da sve ulaznice nađu kupce u sljedećih 48 sati, jer je po minuti bilo prodavano deset kompleta.

“Vjerujem da ćemo srušiti rekord iz Zadra, od 7000 gledatelja“, rekao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, zahvalivši se Hrvatskom teniskom savezu što je glavni grad Hrvatske dobio priliku ugostiti ovako veliko natjecanje.


“Zahvaljujem i Zadranima koji su nam omogućili da budemo u prilici ponovno osvojiti naslov. Želim igračima uspjeh, da ponove rezultat iz Bratislave 2005.”, rekao je Milan Bandić.

Komentari

loading...