Pobjeda Vukova protiv Zaboka

FOTO: KK Cibona

Košarkaši Cibone pobijedili su u Draženovom domu momčad iz Zaboka rezultatom 72:65 u 25. kolu HT Premijer lige.

” Dosta smo se namučili sa Zabokom. Sigurno da nismo ušli u utakmicu kako smo trebali. To najbolje govori preko 10 skokova u napadu u prvom dijelu i 11 izgubljenih lopti gdje smo dozvolili protivniku da zabije lagane poene te da se ugodno osjeća na našem terenu”,  izjavio je nakon utakmice trener Cibone Ante Nazor.

” Najbitnije je da smo pobijedili i vratili ozljeđene igrače, Bilinovca i Bošnjaka koji su pokazali jedan odličan obrambeni karakter koji nam je bio potreban da bismo prelomili utakmicu. Kad smo ušli u kontrolu skoka i na kraju pokazali agresivnost u napadu preuzeli smo kontrolu nad utakmicom”, zaključio je Nazor.

Najbolji strijelci u redovima domaće momčadi bili su Novačić sa 26 i Žorić sa 17 ponea, dok je goste predvodio Marić sa 20.

” Čestitke  Ciboni na zasluženoj pobjedi. Pokazali su više htijenja i koncentracije na kraju utakmice. Odlučivale su nijanse, jedna obrana i jedan skok u napadu. Dobro smo parirali u većem dijelu utakmice i pokazali napredak u odnosu na prvu utakmicu koju smo igrali s njima. Čestitke i mojim dečkima, ali za pobijediti Cibonu treba malo više koncentracije i još više htijenja”, kazao je trener gostiju Ivan Perinčić.

Sljedeću utakmicu Cibona gostuje kod Škrljeva u posljednjem kolu regularnog dijela HT Premijer lige. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 25.travnja u 20 sati.

Cibona – Zabok 72:65  (17:11, 15:22, 24:20, 16:12 )

CIBONA: Jularić 6, Bilinovac 6, Uljarević, Bistrović, Ratkovica 3, Žorić 17,  Ćorić, Gilbert 7, Novačić 26, Bošnjak, Rozić 7

Zabok: Martinko, Marić 20, Kapusta 8, Jordano, Črnjević 4, Ćutuk 2, Vučić 10, Tuđen, Buljević 4, Jambrović 6, Šakotić 11


Komentari