‘Plavi pakao’ stiže na San Siro: Dinamo u jednom danu rasprodao sve ulaznice za Atalantu

Foto: Bad Blue Boys

Kao što se i pretpostavljalo za utakmicu 6. kola Lige prvaka između Dinama i Atalante, koja će se 26. studenog odigrati u Milanu, vladao je izniman interes.

Naime, kako smo već pisali Atalanatin stadion u Bergamu je pod rekonstrukcijom te klub utakmice Lige prvaka igra u obližnjem Milanu, i to na legendarnom stadionu Guiseppe Meazza.

Dobri rezultati Dinama u Ligi prvaka, kao i blizina Milana, dovoljan su razlog za veliki interes navijača Modrih. San Siro, iako ima kapacitet od 80 tisuća gledatelja, za vrijeme Atalantinih utakmica u prodaji se nađe njih tek 35 tisuća.

Tako je i Dinamu ovaj put prepušteno “samo” 3000 ulaznica za gostujuće navijače. Taj kontingent je rasprodan u prvom danu te je Dinamo uspio od Talijana “užicati” još 1000 ulaznica, no i to je vrlo brzo rasprodano.

To znači da će Dinamo u Milanu sigurno bodriti 4000 navijača, a pridodamo li tomu i broj onih koji nisu uspjeli kupiti karte te će se za iste “snaći” u Milanu onda dolazimo i do veće brojke. Kako bilo, Modre u Milanu očekuje prava domaća atmosfera.


Komentari