PJACA OČARAO TALIJANE: ‘On mora više igrati, dajte mu prilike’

Facebook

Bivši Dinamovac naprosto je oduševio Talijane.

Marko Pjaca nedavno je modri dres zamijenio crno-bijelim, a sinoć je u njemu debitirao u Ligi prvaka. S Juventusom je igrao protiv Seville, a susret je završio bez golova, odnosno rezultatom 0:0.

Hrvatski reprezentativac utrčao je na travnjak u posljednjim minutama, točnije u 86. minuti kada je zamijenio Argentinca Paula Dybalu. Samo nekoliko trenutaka kasnije Pjaca je mogao postati junak utakmice. Naime, na mladoj zvijezdi nakon jednog duela nije dosuđen jedanaesterac iako je sudac vrlo lako mogao odlučiti pokazati na bijeli točku.

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri, čini se, još uvijek nema potpuno povjerenje u Pjacu, s obzirom na to da uglavnom dobiva minimalnu minutažu. Ipak, iako je igrao samo četiri minute protiv Seville, pokazao je više nego što su neki od igrača u cijeloj utakmici. 

Allegrija je kritizirala i Gazzetta dello Sport.

“Allegri je trener koji ne voli gurati mlade igrače iako su talentirani. Dovoljno je pogledati kako se odnosio prema Morati i Dybali. Pjaca je predodređen za sličan put, iako je pokazao da mora dobiti puno više prilike“, napisali su.

Pogledajte čime je Marko Pjaca oduševio Talijane.


Komentari