Petković potvrdio klasu, baš sve se vrtjelo oko njega!

Foto: Pixsell

Bila je to jedna od onih utakmica za “prste polizati”. Naravno, ako ste fan Brune Petkovića. Jer rezultat nije bio baš po mjeri pravih fanova Dinama…

Bila je to igra “mačke i miša”, ali rezultat to nije otkrio. Samo bod, no gosti su se dobro zacementirali i odnijeli zasluženo svoj bod.

Petković? Je da je promašio jednu veliku šansu, ali vukao je Dinamo u velikom derbiju. Petko je jednostavno bio duša i tijelo Krznarove momčadi. Vjerojatno je ne samo svojim pogotkom, već i kompletnom prezentacijom, sačuvao svog trenera na klupi. Kako li je samo prihvaćao lopte, kako ih je dijelio svojim suigračima, kako je driblao suparnike.

Igrač raspoloženja? Tako nekako. U subotu mu se neviđeno igralo, zabavljalo s loptom, ali ne samo to, čovjek je uklizavao, skakao, dobivao duele, brisao je “pod” s Osječanima. Bio je to Petković za nogometne sladokusce.

Ozlijedio je gležanj na utakmici s Rusima na Poljudu, ne treba zaboraviti. I kad je stigao u Maksimir, izgledalo je loše, bila je mala šansa da zaigra na derbiju. Noga je bila bandažirana, nije trenirao, samo je odlazio na terapije.

Ali iz ambulante je uzeo naslovnice. Šteta što nema više takvih izdanja, jer da ih ima, vojska menadžera već bi ga odavno rastegla “po Europi”.

A i Dalić bi bio mirniji. Jer takav, pravi napadač kad je u formi, potreban je Hrvatskoj…

Komentari