OVO JE ZNAK DA SE DOGAĐAJU VELIKE STVARI! Agent ‘vatrenog’ napadača otkrio senzacionalnu vijest

Foto: Ivan Peric / CROPIX

Nije tajna da je po dolasku Zvonimira Bobana na mjesto sportskog direktora velikog AC Milana krenula nova era toga kluba koji se posljednjih godina udaljio od europskog vrha. Već dugo Rossoneri nisu napravili zapaženiji rezultat, ni u domaćim, ali niti u kontinentalnim okvirima. Boban će ih, zajedno s Paolom Maldinijem zasigurno željeti vratiti na pravi put, a to je prvenstveno dovođenjem pravih pojačanja.

Jedno od takvih je – Andrej Kramarić. Napadač hrvatske nogometne reprezentacije jedna je od kapitalnih investicija, ali i velikih želja nekadašnjeg kapetana Vatrenih. Boban želi dovesti i mlade Dinamove snage, Nikolu Moru i Antonija Marina, a volio bi kada bi mu se priključio i Dejan Lovren… Stvara se hrvatski AC Milan, ali to je stvaranje tek u povojima.

Da postoji interes Milana, potvrdio je i Kramarićev menadžer Vincenzo Cavaliere.

”Kramarića želi Milan, ali i pola Europe, koji je jedan od ponajboljih napadača Europe. U Njemačkoj se nazabijao u posljednje dvije sezone, iako ne igra za Bayern ili Borussiju Dortmund”, rekao je za Milan News Kramarićev agent pa je dodao:

”Sve momčadi koje traže napadača su zainteresirane za njega. Boban je sigurno prednost Milana. On prati reprezentaciju, gdje Kramarić ima kontinuitet. Kramarićevi golovi uvijek su bili važni. Zahvaljujući njima, Hrvatska je otišla na Svjetsko prvenstvo. Prošle godine odveo je Hoffenheim u Ligu prvaka. Zabija puno golova, dodaje dosta asistencija.”

Kramarićev agent vjeruje da zna kolika je Andrejeva cijena na tržištu i koja bi njegova uloga bila ako ode u Milan.

”Hoffenheim je promijenio trenera i imaju važan projekt pa se njemu ne žuri otići, ali naravno, da ako dođe ponuda, da ćemo procijeniti. Ne znamo koliko bi klub tražio za njega, ali vjerujem da bi cijena bila oko 30, 40 milijuna eura. Kramarić nije čista špica, bolji je kao drugi napadač. U Milanu bi mogao igrati u tri uloge, kao jedan od dva napadača ili iz napadača”, zaključio je Cavaliere.


Komentari