OVO JE ULOGA DARIJA ŠIMIĆA U DINAMU: Bit će drugačija od one koju smo očekivali

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

I dalje se čeka službena vijest o potpisivanju ugovora Darija Šimića. Očito je to zbog toga što bivši Vatreni još nije definirao svoj status, odnosno dužnosti u Dinamu.

Sportske novosti doznaju da se Šimiću nudi formiranje skautske službe za seniorski pogon kluba, te reorganizacija nogometne škole u suradnji s ostalim članovima Uprave.

Sportski direktor ostaje Ante Čačić, pa će se tu morati pronaći zajednički jezik i precizno definirati uloge. O tome će se sigurno još voditi razgovori.

Nove uloge

Skupinu čini osam članova čiji će rad koordinirati Vladimir Gašparović. U sastavu radne grupe, uz Gašparovića, nalaze se i Ognjen Naglić, Zdravko Kačić, Saša Pavličić-Bekić, Goran Đulić, Zrinko Čustonja, Dragutin Nemec i Ivan Nauković.

Radna grupa započet će s radom odmah u cilju izrade što boljeg klupskog Statuta. Samim time u Dinamu će doći do promjena imena u obnašanju određenih funkcija.

Šimić je prije svega očekivao da će po poziciji biti nadređeni Čačiću, ali s obzirom na dosadašnje informacije izgleda da će Šimić obnašati posao koji ne utječe direktno na prvu momčad.


Komentari