OVO JE GENIJALNO! Obistinile se riječi srebrnog olimpijca: ’Istina je, šetala sam psa Dubravom, nastupe nikada ne gledam’

Foto: Instagram

Nakon što je osvojio srebrnu medalju u gimnastici na OI u Tokiju, Zagrepčanin Tin Srbić rekao je kako njegova majka ne gleda njegove nastupe. “Mama sigurno negdje šeće psa i još uvijek nema pojma da sam osvojio medalju”, dodao je.

Kako se ispostavilo, mama Karin radila je upravo to. Šetala je psa Zdenka Dubravom.

Za Sportske novosti pak govori da je za osvajanje medalje odmah čula. “Odvukao me Zdenko u drugi kvart, u Studentski grad! I on bi očito u olimpijsko selo”, govori pa otkriva kako je jako ponosna i iznimno sretna.

“Moje dijete je ostvarilo svoj san. Pa što majka može više poželjeti? Samo da mi se još sretno vrati doma. Onda će mi srce biti na miru”, dodala je potom.

Osvrnula se pak i na činjenicu da ne gleda nastupe svoga sina uživo. I ovaj je pogledala kasnije, kada je već znala rezultat. “Možda bih se ja nakon toliko godina i usudila pogledati nastup, ali sad me već počelo mučiti to da mu ne donesem nesreću. Jer, kad ja ne gledam, sve ide super”, rekla je pa zaključila: “Meni nije bila bitna nikakva medalja. Fućkajte to, samo da je on meni dobro. Da se ne ozlijedi. I da je sretan”.


Komentari