OVE RIJEČI USAINA BOLTA SVAKAKO ĆEMO ZAPAMTITI: ‘Vi ste mala zemlja, ali…”

Facebook

Zanimljiv trenutak dogodio se na Olimpijskim igrama, Usain Bolt pristao je stati pred kamere HTV-a, a ponudio je nekoliko zanimljivih odgovora.

Jamajčanski sprinter Usain Bolt ušao je u legendu i postao, takoreći, besmrtan osvojivši tri zlatne medalje na trima Olimpijskim igrama. Nosio je naslove pobjednika na sto, dvjesto i u štafeti 4×100 metara na Igrama u Riju 2016., Londonu 2012. i Pekingu 2008. godine. Boltu su ovo posljednje Olimpijske igre, ipak mu je već 30 godina, a konac svoje karijere najavio je za 2017. godinu.

No, zanimljiv trenutak dogodio se na Olimpijskim igrama, Usain Bolt pristao je stati pred kamere HTV-a, a ponudio je nekoliko zanimljivih odgovora. Intervju je dao nakon utrke na dvjesto metara.

“Bila je dobra utrka, ali ne i savršena. Umoran sam pa nisam očekivao takvu pobjedu. Kiša mi nije smetala jer nije bilo hladno”, započeo je Bolt.

Je li bilo veliko slavlje u vašem baru u Kingstonu?

“Tamo je uvijek slavlje. Znam da me ljude prate i daju mi potporu i zato im hvala”.

Jeste li gledali i neke druge događaje na olimpijadi. Npr. Michalea Phelpsa?

“Ne. Nikad nemam vremena za to, ali na sljedećim Olimpijskim igrama ću biti samo gledatelj i trudit ću se gledati što je više sportova moguće”.

Najavili ste umirovljenje nakon Svjetskog prvenstva u Londonu 2017. godine. Postoji li mogućnost da se predomislite?

“Vidjet ćemo, vidjet ćemo. Moj trener mi kaže da svaka godina nosi svoje. Vidjet ćemo što će biti”.

Mi smo iz Hrvatske. Dvaput ste bili u Zagrebu, kako vam se svidjelo?

“Uvijek je prekrasno kad dođem u Zagreb. Hrvatska je mala zemlja, ali Hrvati su divni i dali su mi puno ljubavi. Hvala vam na podršci, to mi puno znači”, završio je Bolt


Komentari