OVAJ PRIZOR DUGO NISMO VIDJELI: Maksimir je gotovo rasprodan, Boysi se vraćaju na tribine

Facebook

Više i ne pamtimo kada je Maksimir posljednji puta bio pun.

S maksimirskog stadiona stižu odlične vijesti. Dan uoči velike utakmice s Juventusom u 2.kolu skupine H Lige prvaka stadion je gotovo rasprodan. Čini se da je talijanski div privukao modre navijače nazad na tribine i to ne nekoliko njih, već rekordan broj u posljednjih nekolih sezona, sudeći po broju prodanih ulaznica u ponedjeljak u 12 sati.

Posljednje informacije govore da se u utorak navečer na Maksimiru očekuje 25 do 30 tisuća navijača, među kojima bi trebalo biti nešto manje od dvije tisuće vatrenih navijača Juventusa.

Karata za istočnu tribinu više nema, ostalo je nešto za sjever dolje, a u prodaju je pušten i sjever gore te gornja zapadna tribina, što zapravo i nije bilo u planu. Dakle, ulaznica još ima, novootvorena tribina zapad gore je u prodaji po 250 kuna, a sjever gore po 200 kuna.

Kako su i najavili, na sjever se vraćaju Boysi, a južna tribina rezervirana je za Juventusove navijače, njih oko 1700.

Juventusovi nogometaši danas će u 17 sati isprobati travnjak, ali neće održati trening. U 13 sati je i sadašnji v.d. trenera Željko Sopić održao konferenciju na kojoj je najavio utakmicu.

Veliki ispit u Ligi prvaka imat će u utorak od 16 sati i Dinamovi juniori, koji na Hitrec-Kacijanu dočekuju mladu momčad Juventusa nakon 2:0 poraza od Lyona u prvom kolu.

>>>I SLUŽBENO SU POTVRDILI: ‘Maksimirski stadion naša je kuća, a sjeverna tribina naš je dom!’

>>> DOČEKALI SMO: BBB najavili povratak, opet će odjeknuti huk sa sjeverne tribine!

>>> NJIHOVIM VENAMA TEČE PLAVA KRV: Želja navijača je opet stajati na maksimirskom sjeveru (VIDEO)

>>>


Komentari