OVA PLAVUŠA SVIMA JE UKRALA SHOW: Uzela je hrvatsku zastavu, primila ju i napravila OVO (FOTO)

Goran Stanzl/PIXSELL

Francuzi, ali i svi oni koji su se našli na ovom mjestu, ne mogu vjerovati svojim očima!

Uočiutakmice s Portugalom u gradu Lensu koji ima 32 tisuće stanovnika, bit će više od 30 tisuća Hrvata, koji pristižu iz cijele Europe kako bi pružili Vatrenima podršku u ovom povijesnom, velikom srazu za hrvatski nogomet.

Ulice ovog francuskog grada prepune su hrvatskih navijača, međutim jedna zgodna plavuša posebno je zapela za oko fotografija. Vatrena navijačica  tako je uzela hrvatsku zastavu, kleknula i poljubila ju.

25.06.2016., Lens, Francuska - UEFA EURO 2016., osmina finala, Hrvatska - Portugal. Navijaci Hrvatske i Portugala u gradu uoci utakmice. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
25.06.2016., Lens, Francuska - UEFA EURO 2016., osmina finala, Hrvatska - Portugal. Navijaci Hrvatske i Portugala u gradu uoci utakmice. Jedna od navijacica ljubi zastavu Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Francuzi su impresionirani hrvatskom navijačkom feštom u njihovom gradu. Za sada hrvatska navijačka slika iz Lensa obilazi svijet i nema nikakvih informacija o neredima. Osim ljubljena zastave, hrvatski navijači upravo u jednoj od ulica, prostrli su dosad najveću navijačku zastavu.

>>> PJESMOM RAZVALJUJU I OSVAJAJU ULICE LENSA: ‘Bježite ljudi…. ovdje igra Hrvatska!’ (VIDEO)

Oglasio se i HNS

Prema pisanju Sportskih novosti, uoči utakmice osmine finala Europskog prvenstva između Hrvatske i Portugala u Lensu ponovno postoje najave da bi se na stadionu mogli pojaviti  huligani spremni izazvati incident.

Upravo tim povodom, oglasio se i Hrvatski nogometni savez. Njihovu poruku prenosimo u cijelosti.

”Dragi navijači, u ime Hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske reprezentacije zahvaljujemo Vam na odličnoj potpori u dosadašnjem dijelu Eura.

Zbog strogih kontrola ulaska, molimo sve navijače Vatrenih da na stadion u Lensu dođu na vrijeme – najkasnije tri sata prije početka utakmice – kako bi mogli pravovremeno ući na stadion te izbjeći gužve uoči samog početka utakmice. Također, molimo Vas da koristite ulaze A i B te da na stadionu sjedite na svojim mjestima, označenima na Vašim ulaznicama.

Također, ne zaboravite osobne dokumente radi uspoređivanja istovjetnosti podataka na ulaznicama s osobnim podacima.

Navijače hrvatske reprezentacije ovim putem molimo da se ne koriste nasiljem u slučaju eventualnih huliganskih izgreda već da u takvoj situaciji ostave dovoljno prostora sigurnosnim službama da nesmetano postupaju prema izgrednicima.

Danas nas čeka novi izazov te Vas pozivamo da još jednom na fer i korektan način bodrite Hrvatsku do uspjeha. Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije.

Budimo ponosni navijači Hrvatske!”, stoji u njihovoj poruci.

>>>  OVO JE NAJVEĆA HRVATSKA ZASTAVA IKAD: Navijači u Lensu okupirali ulice i kafiće (FOTO)

Komentari