Otvoreni upisi u novu sezonu u najboljoj školi trčanja u Zagrebu

Nezaustavljivi pokret promocije zdravog i aktivnog života ulazi u svoju osmu sezonu. Trčaona, najveća škola trčanja i nordijskog hodanja u Hrvatskoj koja već osmu godinu od rekreativaca početnika radi trkače, s treninzima kreće 5. ožujka u tri hrvatska grada – Zagreb, Split i Rijeka.

Više od 5.000 trkačica i trkača donijelo je odluku koja im je promijenila život. Upisali su školu trčanja, završili je i tako stekli zdrave navike. Škola trčanja i nordijskog hodanja namijenjena je odraslim početnicima, osobama koje žele donijeti pametnu odluku i učiniti nešto dobro za sebe.

Trčaona nije samo trening trčanja već i druženje, motivacija i građenje samopouzdanja.

„Kako najbolje opisati uspjeh škole? Brojke od 5000 polaznika, 15 vrsnih trenera, više desetaka pretrčanih utrka i nebrojeno puno kilometara, ne mogu dovoljno pokazati značaj ovog „pokreta“ kojega smo stvorili prije sedam godina. Jedino pozitivne promjene, koje svakodnevno vidimo kod naših članova, govore nam kako radimo nešto neprocjenjivo. Nadamo se da će i ove osme sezone biti puno novih trkačica i trkača koji će nakon 8 mjeseci u školi postati pravi zaljubljenici u rekreativno trčanje.“ – rekao je glavni organizator i osnivač Trčaone, Nedeljko Vareškić iz Društva športske rekreacije Aktivan život.

Trčaona se održava u tri grada – Zagreb, Rijeka i Split.

Škola trčanja traje 8 mjeseci, a treninzi se održavaju tri puta tjedno, gdje će polaznici uz pomoć trenerica i trenera naučiti pripremiti tijelo za trčanje, zagrijati se, rastegnuti i naravno redovitim dolascima na treninge doći do najboljih rezultata. Tu je i mnogo drugih korisnih informacija koje će se prenositi putem predavanja i druženja tijekom trkačke sezone.

Od ove godine Trčaonu prati i brand svjetskog glasa – Multipower
koji 
ukazuje na važnost hidracije i kvalitetene prehrane kod sportaša/trkača.

Za sve one koji iza sebe već imaju pretrčane kilometre, Trčaona u Zagrebu nudi i napredni program trčanja u svome klubu trčanja, kao i trail grupu koja svoje treninge održava na Medvednici i zagrebačkim park šumama Maksimir i Dotrščina.

Treninzi kreću 5. ožujka 2018. i namijenjeni su početnicima u trčanju.

Sve informacije o lokacijama i terminima treninga u sva tri hrvatska grada možete saznati na www.trcaona.hr/vijesti/nova-sezona-skole-trcanja-upisi-u-tijeku/

Pratiti ih možete na internetskoj stranici (www.trcaona.hr) te na Facebook (facebook.com/trcaona) i Instagram (instagram.com/trcaona) profilima.


Komentari