OTROVNE STRELICE NENADA BJELICE: Pogledajte što je trener Dinama poručio velikim rivalima uoči finala Kupa!

Foto: Zagreb.info

“Dinamo želi osvojiti duplu krunu, ima najveću kvalitetu u Hrvatskoj i svakoj utakmici pristupa kao da je favorit”, izjavio je trener zagrebačkog kluba Nenad Bjelica na konferenciji za novinare održanoj u utorak prije polaska u Pulu gdje će u srijedu igrati finale Hrvatskog kupa protiv Rijeke.

“Prihvaćamo svaku utakmicu kao favoriti, nemamo problem s tim. Dinamo ima najveću kvalitetu u Hrvatskoj. Kad igraš u Dinamu, moraš se znati nositi s tim. Imamo titulu, želimo duplu krunu, a momčad je jako gladna i motivirana za tim uspjehom. Sjajna je atmosfera u ekipi i imamo sve preduvjete za dobar rezultat. Pritisak u Dinamu uvijek postoji, a ovi momci se mogu nositi sa svakim pritiskom”, rekao je Bjelica novinarima.

Potom je malo bocnuo rivale iz Rijeke. “U svim međusobnim utakmicama ove sezone Rijeci je golman bio najbolji igrač. Nedostajalo nam je malo koncentracije i lucidnosti pred golom, ali uvjeren sam da ćemo biti pravi”, rekao je Bjelica pa nastavio…

“Jako se radujemo utakmici i jedva čekamo da počne. Spremni smo, a osim Muse cijela je momčad na raspolaganju. Želimo kao i svaki put do sada dati sve od sebe i pobijediti. Imamo protivnika koji je ove godine pokazao da je uz Dinamo najbolja ekipa u Hrvatskoj, a to se vidjelo i u našim međusobnim utakmicama – bile su dosta izjednačene i detalji su odlučivali. Poštujemo ih maksimalno, ali vjerujemo da ćemo biti bolji u finalu i osvojiti Kup”, kazao je Bjelica.

On smatra da Rijeka može biti opasna u kojem god sastavu da igra, ali ističe da će njegovi igrači biti spremni na sve.

“Vidjet ćemo kako će se postaviti u finalu Kupa, bit ćemo spremni na sve mogućnosti. Ono što je važno je to da moja ekipa bude na visokom nivou i da ispune sve zadatke sa stopostotnom odgovornošću i velikim angažmanom”, ocijenio je, dodavši kako želi da njegovi igrači dominiraju i stvaraju šanse.

“Želimo dominirati i stvarati šanse. Vjerujem da ćemo ugroziti vratara Slugu još više, ali biti i efikasni, to nam je nedostajalo pred golom zadnji put. Treba nam koncentracija od prve do zadnje minute”, kazao je Bjelica.

Osim njega na konferenciji je bio i Emir Dilaver koji ističe kako on i njegovi suigrači točno znaju što ih čeka u finalu Kupa.

“Četiri puta smo igrali s njima, podjednake su bile situacije u svim ogledima. Spremni smo i dat ćemo sve od sebe da im ne damo šanse za prilike i golove. Vjerujem da ćemo pobijediti i osvojiti Kup, imamo puno samopouzdanja i to je to. U Rijeci uvijek čekaju na naše greške, ali za nas neće biti problema jer ćemo biti maksimalno koncentrirani”, rekao je Dilaver.

“Oni imaju veliku kvalitetu u napadu, imaju dosta kvalitete u prvoj liniji, zato i zabijaju toliko golova. Brzi su u tranziciji, imaju igrače koji to mogu završiti. Znamo što nas čeka, zato smo fokusirani kako nam se to ne bi dogodilo”, rekao je na kraju stoper Dinama.

Finale Hrvatskog kupa Dinamo – Rijeka se igra na Aldo Drosini u Puli srijedu u 18,00 sati.


Komentari