OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO JE PROPAO VELIKI POSAO DINAMA: A sve je već bilo dogovoreno!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Benjamin Kuščević iz Čilea je već stigao u Zagreb, obavljen je liječnički pregled i samo ga je još potpis dijelio od ugovora s Dinamom, koji je za njega Universidad Catolici trebao uplatiti oko dva milijuna eura.

Međutim, ugovor nije potpisan i 24-godišnji branič se vratio u Čile. Njegov klub danas se oglasio priopćenjem u kojem otkrivaju zašto je transfer propao.

‘Kuščević je dobio dopuštenje kluba da ode u Zagreb i kompletira eventualni transfer u Dinamo’, pišu u priopćenju Čileanci pa nastavljaju:

‘Branič je imao ozljedu gležnja zbog koje nije mogao igrati posljednje utakmice za klub. Tijekom treninga u Hrvatskoj, dok su detalji ugovora bili dovršeni, osjećao je veću nelagodu od one koju je imao prije putovanja, što je dovelo do zaključka da će mu trebati malo duži period za prilagodbu od planiranog, a hrvatski klub trebao je igrača kojeg može koristiti odmah.’

‘Dinamo nije zbog toga isključio njegovo dovođenje, ali Benjamin, njegovi predstavnici i klub zaključili su da nisu idealni uvjeti za provođenje transfera te da je najbolje da se Kuščević vrati u Čile kako bi se podvrgnuo tretmanima ozlijeđenog gležnja’, zaključuje priopćenje Universidad Catolica.

MAMIĆ JASNO DAO DO ZNANJA ŠTO MISLI O NEKIM IGRAČIMA DINAMA: ‘Uzašno sam razočaran’


Komentari