OTKRIO KOJI MU JE IGRAČ NAJDRAŽI: Milan Popović raspričao se na Maksimiru, zbog utakmica ovog kluba letio je po Europi

Photo: Tomislav Miletic/PIXSEL

Mnogi su se nemalo iznenadili kada su na otvorenju novouređenog, renoviranog Nogometnog centra Maksimir u vlasništvu Miroslava Blaževića, sina poznatijeg tate Ćire Blaževića, ugledali znano lice iz medija, poslovnog čovjeka iz Srbije, Milana Popovića. Veći dio Hrvata ga zna kao bivšeg supruga naše poznate pjevačice Severine.

Milan Popović i inače je sklon humanitarnim akcijama, pa je tako nedavno na Banovinu uputio golemu pomoć, a pomogao je i u gradnji novih terena na Maksimiru, kod svojih znanaca iz obitelji Blažević.

“Volim pomagati, a k tome planiram se ovdje igrati sa svojom djecom. Ne, neću tjerati djecu na nogomet, ali djeca vole ići gdje ja idem i sigurno će ovdje uživati. Volim se rekreirati igrajući nogomet. Zato sam se odlučio na ovaj potez, nisam htio biti pretenciozan, želio sam da se samo malo ubrza kako bi svi zajedno mogli ovdje što prije igrati. I uspjeli smo”, kaže.

Milan Popović ne istupa često u medijima, no ipak se opustio, pa je pristao na kraći razgovor i za Dnevno.hr rekao koju momčad najviše voli gledati, isprve je opalio: “Najviče volim Barcelonu, volim je i danas, ali sam je najviše obožavao iz vremena Inieste. Često sam putovao i na utakmice Barcelone širom Europe. Krasno ju je gledati uživo. Ma, volim gledati i madridski Real, ipak su to po meni dvije najspektakularnije momčadi. Koristim svaku priliku da ih gledam i uživo, a na televiziji pratim sve njihove utakmice”.

Akoga, pak , upitate koji igrač mu je bio idol u djetinjstvu isto će bez razmišljanja reći: “Dule Savić”! Inače, riječ je o proslavljenom centarforu Crvene zvezde čiji je i navijač Milan Popović. Ćiro je dometnuo: “Taj je zabijao i bez šansi, sve je koristio”!

Komentari