Otkazano zbog ‘tehničkih razloga’! Ništa od polufinala Futsala u Ciboni!

Utakmica polufinala prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Novog Vremena Apfel (petak, 10.05., 20 sati) neće igrati u KC Dražen Petrović kako je prvotno najavljeno već u SD Trešnjevka, u popularnoj Kutiji šibica.

Kao razlog odbijanja prijavljene dvorane iz Ustanove za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu naveli su nam da se utakmica ne može održati u KC Dražen Petrović zbog “tehničkih razloga i obaveza prema našim drugim korisnicima”.

Naime, u 18.30 sati, na dan utakmice, košarkaši KK Cibone završili bi s treningom pred treću utakmicu polufinala prvenstva protiv KK Splita koja se igra dan kasnije u subotu, 11. svibnja. Iako su  predstavnici KK Cibone naznačili kako nema nikakvih problema oko termina utakmice, a bila je ideja i da se pomaknu termini treninga za ranije, predstavnici gradske Ustanove za upravljanje sportskim objektima pri Gradu Zagrebu zabranili su l igranje utakmice iz “tehničkih razloga”.

Umjesto da se u Domu Dražena Petrovića održala manifestacija i promocija zagrebačkog sporta, kada bi u tri dana tri zagrebačka kluba (Futsal Dinamo, Cibona i legende NK Dinama) odigrale svoje utakmice, predstavnici Grada Zagreba i Uprava Košarkaškog centra Dražen Petrović zabranili su igranje u gradskoj dvorani.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da Grad Zagreb zabranjuje – bez pravog i konkretnog razloga – igranje u gradskoj dvorani. Također, napominju iz Cibone kako je futsal najgledaniji dvoranski sport u Hrvatskoj te je Cibona bila jedina adekvatna dvorana za polufinale doigravanja s obzirom na to da je četvrtfinale gledalo više od 1.500 gledatelja.

S obzirom na to da će se utakmica odigrati u dvorani Kutija šibica, apeliraju na sve navijače da što ranije kupe ulaznice jer očekujuju ispunjenu dvoranu i postoji velika mogućnost da će mnogi naši navijači ostati bez ulaznice. Unatoč svemu, veselie se utakmici u petak uz vjeru da će na krilima navijača izboriti majstoricu za finale. Uprava Kluba ubrzo će se oglasiti s detaljnijim obrazloženjem “slučaja Cibone”, poručili iz Futsal Dinama.

Komentari