OSTAVIO GA DA ‘VISI’: Pa zašto Metličić nije Babiću htio pružiti ruku?

Youtube

Kakav je ovo neugodnjak bio…

Učinak hrvatskih rukometaša i dalje je stopostotan, a u srijedu su odigrali svoju najbolju utakmicu do sada. Reprezentaciju Čilea pobijedili su rezultatom 37:22, ali to je bilo očekivano. Iznenađenje je bila razigrana “mlađarija”, Mihić, Jotić, Stepančić i Mamić, na čijim krilima je ekipa i došla do pobjede.

I mislili smo da je tu kraj iznenađenima, ali i da večer nije mogla bolje završiti. Prevarili smo se.

Ekstatični Željko Babić nakon utakmice čestitao je svima i svima je pružao ruku, ali nisu je svi pružili njemu. Njegov prvi pomoćnik Petar Metličić u potpunosti ga je izignorirao.


Babić mu je pružio ruku i čekao, i čekao, Cindrić ga je sa strane “trkao” laktom, no Metličić i dalje nije reagirao i taj neugodnjak vidjeli su svi gledatelji…

Čini se da je Metličić bio u nekom drugom svijetu jer je izgledao baš kao da se zagledao u nešto pa je lako moguće da Babića nije ni vidio. Mnogi su se zapitali ima li između njega i Babića nekih problema, ali nakon utakmice dvojac je normalno pričao, zbog čega ova situacija još više zbunjuje.

Ipak, na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet, Francuska 2017 su smirili situaciju i poručili navijačima da se ne brinu.

Komentari