‘OSTAVILI STE SRCE NA TERENU’ Milanović i Škare Ožbolt čestitali veličanstvenim ‘Modrima’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Dinamo je na domaćem terenu večeras ispisao povijest! Momčad Damira Krznara izborila je četvrtfinale Europske lige, a junak večeri bio je maestralno dobar Mislav Oršić koji je zabio sva tri pogotka za hrvatskog prvaka te izbacio Totennham, inače osmi najbogatiji klub u Europi!
Čestitke vrhunskim “Modrima” stižu sa svih strana.
Prvi je čestitao predsjednik Zoran Milanović na svome Facebooku.
“Bravo Dinamo”, napisao je.

https://www.facebook.com/ZoranMilanovic/posts/2803293903269565

Veličanstvenu pobjedu komentirala je i kandidatkinja za gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt.
“Hvala vam što ste nas učinili ponosnima, što ste večeras pokazali kako se bori za svoj klub, za naš Dinamo i za naš Zagreb! Veličanstvenu pobjedu protiv jednog od najvećih klubova u svijetu, londonskog Tottenhama, ostvarili ste ostavivši srce na terenu, dajući zadnji atom svoje snage za naš Dinamo! Čestitam i stručnom stožeru Dinama koji je, taktičkom pripremom utakmice, nadmudrio danas najvećeg trenera u svijetu, Jose Mourinha. Kao buduća gradonačelnica, obvezujem se svu svoju energiju, znanje i iskustvo uložiti u to da naš Zagreb i naš Dinamo dobiju stadion kakav zaslužuje hrvatska metropola i kakav zaslužuje europski velikan, Dinamo! Slavimo, večeras je naša fešta!”, poručila je.

https://www.facebook.com/ZG.gradonacelnica/posts/245819433915447

U veličanstvenoj pobjedi uz Oršića, Dinamo je imao još puno junaka u golemom slavlju protiv momčadi koju s klupe vodi veliki Jose Mourinho. Među domaćim herojima, treba izdvojiti novu izvrsnu večer golmana Dominika Livakovića, koji je izdržao puno prijetnji gostiju kada je Tottenham jurio po spas svoje europske sezone.

Dinamo je, tako, poslije poraza s 2:0 u prvoj utakmici u Londonu izborio veliki, nevjerojatni preokret – o ovome će se pričati jako dugo!


Komentari