’OSTANI FRAJER ZA CIJELI ŽIVOT’: Dalić otkrio hoće li Rebiću zatvoriti vrata reprezentacije

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić gostovao je u emisiji EUROPEO gdje je dakako govorio o utakmici protiv Španjolske na europskom nogometnom prvenstvu, ali i reakciji našeg nogometaša, Ante Rebića, kojeg su mnogi krivili za gol primljen dok je on mijenjao kopačke, a reprezentacija igrala s igračem manje.

Rekao je kako je tužan jer nismo na Euru, ali tvrdi kako smo u navedenoj utakmici imali prilike za pobjedu kada je rezultat bio 3:3, no da je očito nismo zaslužili. “Za mene su najbolja stvar navijači”, istaknuo je potom osvrnuvši se na činjenicu da su došli na utakmicu i u Kopenhagen u velikom broju, unatoč pandemiji i epidemiološkim mjerama.

Što se tiče Rebića koji mu je uputio izravnu kritiku pa komentar izbrisao govori kako svaki komentar podržava i poštuje. “Svatko ima pravo izjasniti se i reći što misli. Ja bih to ostavio cijeli život, ne bih to brisao za 20 minuta. Ostani frajer za cijeli život”, govori Dalić koji potom ističe da je reprezentacija u njegovu mandatu izgubila tri puta od Francuske, dva puta od Engleske i Španjolske, Portugala, Brazila, Belgije. “Sve velikih reprezentacija”, ističe.

O tome je li Rebić sam sebi zatvorio vrata reprezentacije, izbornik se pita tko je on da nekome zatvara vrata reprezentacije. U konačnici, sudjelovanje na Euru opisuje ovako: “Mogli smo i trebali više. Ovaj put nismo, a idući je cilj plasman u Katar i to ću ostvariti”, zaključio je.

Komentari