Zagreb Patriotsi poraženi u Splitu netipičnim rezultatom

Polufinalni ogled između Zagreb Patriotsa i Split Seawolvesa završio je netipičnim rezultatom 8-3 u korist domaćina Seawolvesa. 

Netipičan je iz razloga što nije postignut niti jedan touchdown za 6 bodova. Na kraju poluvremena Patriotsi su vodili 3-2 iz postignutog field goala, dok su Seawolvesi izborili safety. Pred kraj poluvremena došlo je do ozljede vođe napada (QB) Morrisa Schmidta, što je usporilo napad zagrebačke momčadi.

U drugom poluvremenu obje momčadi postavile su jake obrane na teren, što je rezultiralo boljim field positionima u korist Seawolvesa koji su poentirali s dva field goala i time zaključali rezultat na konačnih 8-3. Seawolvesi su tako izborile finale HLAN-a.

Zagreb Patriotsi će imati kratak odmor nakon kojeg se vraćaju u dvoranu te kasnije i na teren, pripremajući se za flag (beskontaktna verzija footballa) prvenstvo.

Inače, klub poziva sve zainteresirane osnovnoškolce i srednjoškolce da se pridruže njihovoj momčadi i postanu dio Patriots obitelji. Više informacija o klubu može se naći na web stranici www.patriote.hr

 


Komentari