ZAGREB OPEN GRAND PRIX: Najjači i najveći hrvački turnir okuplja 17 država i brojne osvajače medalja!

Okupit će oko 120 hrvača iz 17 nacija, uključujući tri osvajača zlata na Olimpijskim igrama u Londonu te desetak osvajača svjetskih i europskih medalja.

Međunarodni hrvački turnir za seniore UWW Zagreb Open Grand Prix 2016, održat će se u subotu, 23. siječnja u ŠSD Peščenica, a okupit će oko 120 hrvača iz 17 nacija, uključujući tri osvajača zlata na Olimpijskim igrama u Londonu te desetak osvajača svjetskih i europskih medalja, uz najbolje hrvatske hrvače: braću Nevena i Nenada Žugaja, Božu Starčevića, Dominika Etlingera, Danijela Janečića i Ivana Lizatovića.

Zaželjevši natjecateljima puno uspjeha, gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sugrađane i posjetitelje Zagreba da ovu subotu dođu na borilišta ovog jakog, kvalitetnog i zanimljivog turnira, a posebno na finale u 18,30 sati, stoji na službenim stranicama grada.

Predsjednik Saveza hrvačkih športova Milan Pavelić, predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović i direktor reprezentacije Vlado Lisjak složili su se da je ovo, 3. po redu izdanje Zagreb opena, najveće i najjače do sada i da predstavlja važnu kariku u podizanju hrvanja na zasluženu razinu u svijetu sporta.


Komentari