ZAGREB NIJE USPIO, utakmica završila već na poluvremenu

Facebook

Nažalost Zagrebaše se može pohvaliti samo po slabom pružanju otpora, a utakmica je praktički bila gotova već u prvom poluvremenu.

Prvo plinarsko društvo Zagreb nažalost nije uspjelo uzeti bodove jednoj od najjačih momčadi u Europi trenutno. Mađarski Veszprem slavio je četiri gola razlike, a završilo je 23:19. Ova utakmica bila je nadoknada odgođenog petog kola, a Zagreb je u susret ušao bez Josipa Valčića, Luke Stepančića, Stipe Mandalinića i Leona Šušnje.

Nažalost Zagrebaše se može pohvaliti samo po slabom pružanju otpora, a utakmica je praktički bila gotova već u prvom poluvremenu kada je mađarska momčad na odmor otišla s osam golova prednosti (16:8), a u nastavku su samo trebali diktirati tempo i čuvati rezultat.

U nastavku se Zagreb malo probudio, ali bilo je to nedovoljno za ozbiljnije ugroziti Mađare. Završilo je s četiri razlike 23:19, a Zagrebaše su uništili uglavnom Hrvati. Pet golova zabio je trenutno ponajbolji pivot Europe, Renato Sulić, a s istim brojem utakmicu je završio i Ugalde. Ivan Slišković također je zabijao i to tri puta. Kod Zagreba najefikasniji bio je Pavlović sa četiri gola, pa slijede Horvat i Marković s tri.

Prvi je trenutno Vardar sa 31 bodom, mađarski Veszprem, s tri utakmice manje, je s 28 na drugom mjestu, a treće mjesto drži Zagreb s 27 bodova i utakmicom manje. Iza Zagreba je Tartan s isto toliko bodova, a peti je Meškov Brest sa 21 bodom koliko ima i Nexe koji je šesti.


Komentari