Zagreb izgubio i UTAKMICU I STEPANČIĆA

Facebook

Poraz Zagrebaša na gostovanju kod Flensburga zasjenila je teška ozljeda Luke Stepančića.

Momčad PPD Zagreba izgubila je na gostovanju kod Flensburga rezultatom 28:27. Pružili su Zagrebaši sjajnu partiju s obzirom na to da je Flensburg jedna od najboljih momčadi u natjecanju. Zagreb je sjajno otvorio s 5:1 i serijom od pet komada Domagoja Pavlovića, no, Flensburg je brzo pohvatao konce i vratio utakmicu u egal. Zagreb ipak na poluvrijeme odlazi s golom prednosti, bilo je 13:12.

U drugom poluvremenu Nijemci su bolje otvorili i preokrenuli utakmicu. Držali su rezultat gotovo cijelu utakmicu, ali Zagreb je uvijek bio na dva do tri gola zaostatka i nažalost nije uspio preokrenuti. U nekoliko navrata bili su blizu povratka, ali Flensburg kao da je dodavao gas i zaustavljao Zagrebaše. Utakmica je na koncu završila s golom razlike za Flensburg, ali veći problem od poraza za Zagreb je ozlijeda Luke Stepančića kojeg su morali dvije i pol minute prije kraja iznijeti s terena. Navodno je riječ o pucanju križnih ligamenata koljena, ali još nema službene potvrde. Ako je riječ o pucanju ligamenata, Stepančić bi mogao jako dugo izbivati s terena.

U velikim problemima se automatski nalazi i izbornik Babić koji će morati tražiti novog vanjskog, a Stepančić je taman ušao u dobru formu. Već sljedećeg vikenda Zagreb će imati priliku pokazati Flensburgu što može za devet dana kada je sljedeći ogled.

Zagreb je trenutno peti na ljestvici sa šest bodova, dok je Flensburg drugi sa 10, a isti broj bodova ima i vodeći PSG.


Komentari