Vujović podnio ostavku, PREKIPJELO MU nakon Bešiktaša

YouTube

Veselin Vujović podnio je ostavku nakon poraza na gostovanju kod Bešiktaša, čeka se još odgovor Zorana Gopca.

Nakon što je Bešiktaš tukao Zagreb 32:30 u šestom kolu Lige prvaka, treneru Zagreba prekipjelo je i podnio je ostavku. Zagreb je od Turske momčadi, koja nikako ne spada u rukometni vrh, primio nevjerojatnih 32 gola i time si zapaprio šansu za prolazak dalje, najvećem trenerskom iznenađenju ove sezone ovaj poraz je dosta teško pao.

Napad je bio loš, obrana još gora, a vratara nigdje. Ukazivao sam momcima da je Bešiktaš dobra ekipa i da moramo odigrati svoju najbolju utakmicu i upisati dva boda koja bi nam značila da smo i dalje u igri za jednu od prve četiri pozicije. Upozoravao sam da će Turci nekoga iznenaditi, ali nisam se nadao da ćemo to biti mi”, kazao je nakon utakmice Vujović, prenose Sportske novosti.

Vujović je ove sezone sa najslabijim Zagrebom posljednjih godina, napravio čudo. Pobijedio je Kiel, Celje, a prošle sezone pao je i PSG, Kolding, Metalurg. Od naizgled bezopasne momčadi napravio ubojit stroj, ali posljednje vrijeme, točnije od Veszprema, Zagreb pruža samo blijeda izdanja, a Vuja je sve tanjih živaca. Čeka ga još razgovor sa Zoranom Gopcom oko ostavke, iako još nije 100 % bivši, Vujovića traži pola Europe pa ostanak nije baš najizglednija opcija.


Komentari