Vlasnik teretane u Zagrebu otvara i ne boji se kazni! ‘Ako odem u zatvor bar ću imati besplatan smještaj i hranu’

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Većina ugostitelja je odustala od otvaranja 1. veljače, ali ima nekih koji nisu. Jedan od njih je vlasnik teretane Quantum premium gym iz Zagreba, Andrija Klarić.

“Poštivat će se mjere koje su bile na snazi do 26. studenog kako bi sačuvali naše članove od potencijale zaraze”, rekao je za 24sata.

Kaže i da nije bilo razloga da se produlji ova mjera jer su one prije zatvaranja bile primjerene. Objasnio je i kako se osjeća “izigranim od strane Stožera i Vlade” jer se pričalo kako bi im se mogao omogućiti rad početkom, pa krajem siječnja, da bi se na kraju sve prolongiralo do 15. veljače”.

“Nažalost, nemam više povjerenja u to da će otvaranje biti i tad”, rekao je vlasnik teretane u Zagrebu.

Kaže da ne strahuje od predviđenih kazni za kršenje mjera.

“Što mogu izgubiti? Izgubio sam pravo na rad. Ne znam od čega će mi naplatiti kaznu jer u proteklih deset mjeseci njih četiri nismo radili, a zadnja dva mjeseca prihodi su mi nula. Mogu me opet zatvoriti ili firmu baciti u stečaj. Odem li u zatvor, barem ću imati besplatnu hranu i neću morati plaćati najam stana”, rekao je.

Oštar je bio i prema vladajućima.

“Neka članovi Vlade sebi i pomoćnicima, saborskim zastupnicima i lokalnim dužnosnicima stave plaću na 4000 kuna pa ćemo se svi strepiti dok korona ne prođe. Oni uredno dobivaju pune plaće koje nisu male, a nama daju minimalac”, zaključio je.


Komentari