(VIDEO) Susret u Zagrebu: Evo kako izgleda Kićina ‘divna crna žena’

FOTO: Zlatko Gašpar

a veliki hit Kiće Slabinca “Zbog jedne divne crne žene” zaslužna je fatalna crnka u koju se ovaj glazbenik zaljubio prije 46 godina.

“U New Yorku sam upoznao prekrasnu ženu, podrijetlom Hercegovku. Sjedila je u Cadillacu, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled.  Imao sam velike planove, čak sam i apartman kupio u Astoriji. Znala je da je “Zbog jedne divne crne žene” njoj napisana.  Na koncertima bih je posjeo u prvi red, stao ispred nje i pjevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Vjerovao sam da će trajati vječno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Mislila je da će me samo tako  preboljeti, no čuo sam da do danas nije. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena. Kad smo se rastajali, rekao sam:  “Odlazim mirne savjesti, a bojim se da ti od svoje nećeš pobjeći do groba””,  ispričao je za Večernji list prije nekoliko godina.

Srce našeg legendarnog pjevača davnih 70-tih godina osvojila je zgodna crnka Mirjana Antović. A sada je putem Facebooka podijelila fotografije susreta u Zagrebu sa Slabincem.

Svoju bivšu ljubav i njenu prijateljicu pjevač je odveo na sladoled.

 


Komentari