(VIDEO) Snimka koja dokazuje njegov talent: Tek punoljetni Hrgović u ringu sa svjetskim prvakom

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Iako se u Hrvatskoj još uvijek pojavljuju sumnje u boksačke kvalitete Filipa Hrgovića, češće među publikom nego stručnjacima, kvaliteta našeg teškaša zapravo nikada nije bila upitna.

Kao rano prepoznat talent imao je priliku sparirati s najvećim boksačima današnjice i onima koji su nedavno završili karijeru među kojima su Vladimir Kličko i David Haye.

Britanski Sky Sports podijelio je s javnosti snimku nastalu tijekom sparinga hrvatskog teškaša i budućeg WBC-ovog prvaka Deontaya Wildera koji se 2013. godine našao s Hrgovićem u Hayevom boksačkom kampu, povodom priprema Britanca za ogled sa sunarodnjakom te aktualnim prvakom svijeta u WBC – ovoj teškoj kategoriji Tysonom Furyjem.

Do meča između Hayea i Furyja u Manchesteru na kraju nije došlo jer je Britanac na posljednjem sparingu s Hrgovićem zaradio posjekotinu iznad lijeve obrve i morao je otkazati meč.

Internetom je ranije kružio kraći dio sparinga između Hrgovića i “Brončanog Bombardera”, a Sky Sports je objavio i nešto dužu verziju snimke koja otkriva svu silinu Hrgovićevih udaraca.


Komentari