(VIDEO) CRO COP TRENIRA NAKON MOŽDANOG UDARA?

Foto: Instagram/Mirko Filipović

Prošloga je mjeseca Mirko Filipović pretrpio lakši moždani udar i javno je objavio kako ovaj put definitivno završava karijeru. Pojasnio je kako ne smije više u ring, kako mora prestati s treninzima i paziti na svoje zdravlje.

“Dragi prijatelji, vjerujem da već manje više svi znate da je moja zadnja borba bila i posljednja u mojoj karijeri! To sam više puta govorio i opet se vraćao u borbe jer je to bilo jače od mene, ali ovo sada je konačno zbogom! U ponedjeljak sam na jutarnjem treningu tijekom jedne vježbe doživio puknuće vene u vratu i imao izljev krvi u mozak odnosno mozdani udar! Odmah sam hospitaliziran, a imao sam i jako puno sreće u svemu tome jer sam mogao u boljoj varijanti ostati mrtav na licu mjesta a u goroj paraliziran i izdeformiran. Moždani udar je posljedica ozljede na treningu i nema veze s borbama kako će neki sigurno zaključiti”, napisao je tada Cro Cop i šokirao svoje obožavatelje.

Međutim, Cro Cop je iznenadio obožavatelje snimkom objavljenom u petak, premda se ne zna kada je ona snimljena. Naime, na njoj se vidi kako Cro Cop odrađuje nešto intenzivniji trening i pojedini su se obožavatelji odmah zapitali je li to mudra odluka. Cro Cop je više puta naglašavao kako ne može bez treninga, ali je ovaj puta kazao kako je zaista vrijeme da malo stane.


Komentari