UMIROVLJENIK S UBOJITIM TIJELOM: Cro Cop šokirao fanove svojim izgledom (FOTO)

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Legendarni borac prije pola godine objavio je kako napušta svijet profesionalnog borilačkog sporta, no, to nikako nije značilo da će Mirko odustati od treninga.

Neki odlaze u penziju kako bi uživali pred televizorom i ispijali pivo, a neki mirovinu provode u dvorani trenirajući i po nekoliko sati dnevno. Pogodite kojoj od te dvije skupine pripada Mirko Filipović. Onoj prvoj! Šalimo se naravno. Legendarni borac prije pola godine objavio je kako napušta svijet profesionalnog borilačkog sporta, no, to nikako nije značilo da će Mirko odustati od treninga.

Štoviše, Mirko danas izgleda kao ga sutra čeka borba karijere. “Ništa posebno, ali za jednog umirovljenog sportaša, čisto OK“, napisao je Mirko i uz to priložio fotografiju sebe kako trenira.

“Razvalio bi Overeema i Werduma kao od šale”

Fanovi su bili naprosto oduševljeni Mirkovim entuzijazmom, a dobar dio njih zaključio je kako mu nije mjesto u mirovini te kako bi mogao i danas prebiti najopasnije teškaše UFC-a.

“Svi bi mi rado izgledali tako u mirovini. Svaka čast!! Zvijer ostaje zvijer, pa makar bio umirovljenik”.

“Godine su samo broj,ako zivis kao profesionalac,svaka cast Mirko! smile emoticon”.

“Umirovljenik je daleko najaci i dan danas, lijeva grobnica desna bolnica to vazi zauvijek pa čak i u mirovini”.

“Razvalio bi Overeema i Werduma ko od šale”.

Moramo se složiti kako Cro Cop uistinu izgleda odlično, a vjerujemo i kako u njemu još uvijek ima dovoljno eksplozije da sruši neke trenutno najpoznatije borce UFC-a. No, čovjek je odlučio biti umirovljenik, pa neka u tome i uživa, naravno, na svoj način.

Komentari