UBOJICA MIRKO: Cro Cop za samo 61 sekundu sredio Kohsaku!

Točno godinu dana nakon što je osvojio Rizin World Grand Prix Mirko Filipović slavio je u borbi protiv japanske legende Tsuyoshija Kohsake.

Mirko Filipović za samo 61 sekundu tehničkim nokautom je svladao Japanca i tako upisao 8 pobjedu zaredom. Cro Cop je odlučnu ušao u borbu s dva, tri desna krošea odmah je uzdrmao Kohsaku, zatim ga srušio na parter te ga tamo dokrajčio ground and pound udarcima.

Suci su prekinuli meč, a Mirko je otrčao u zagrljaj svog sina Ivana…

Mirko je nakon borbe pozdravio sve navijače i gledatelje u Hrvatskoj, a zatim kazao:

“Boriti se u Japanu je poseban osjećaj, pogotovo za mene, jer sam zadnji od svoje generacije iz Pridea, ali još stojim, ne dam se.”

“Definitivno moju posljednju borbu ćete gledati 31. prosinca sljedeće godine, borit ću se najmanje još jedanput, održavat ću tijelo u formi, i onda zadnja borba”, poručio je Mirko.

cro cop sa sinom

Cro Cop je bio vrlo opušten uoči meča, pa je tako radio i video chatove s fanovima boraveći u krevetu zajedno sa sparing partnerom Stipom Drvišem.

Podsjetimo, Mirko se odlučio vratiti borbama na poziv Rizin organizacije, a Mirko će nakon ove borbe do kraja karijere odraditi još jednu borbu najvjerojatnije u srpnju te za kraj, oproštajnu borbu za godinu dana na Rizinovom Grand prixu.

 


Komentari