U Božićnoj atmosferi Medvjedi protiv Minska: Znate li što je TEDDY BEAR TOSS?

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Na Badnjak u 15:00 sati u Ledenoj gostuje Dinamo Minsk, navijači spremni za TEDDY BEAR TOSS.

Božićno raspoloženje zavladalo je Brlogom, a samu Badnju večer uveličat će veliki divizijski rival, Dinamo iz Minska. S početkom u 15:00 sati u Domu sportova Medvjedi će se boriti za nove, izrazito važne bodove za ulazak u doigravanje.

“Borimo se za mjesto u doigravanju. Naš cilj je ulazak, o tome razmišljamo na svakom treningu i s tim ciljem pristupamo svakoj utakmici. Moramo biti spremni igrati svaku utakmicu na najvišem nivou da bismo to ostvarili”, rekao je Nathan Perkovich te nastavio:

“Igre na domaćem ledu su jako važne jer je to naš led i tu mi moramo preuzeti prednost i primat. Utakmice unutar konferencije uvijek vrijede duplo više bodova. Jučerašnju zaboravljamo i koncentriramo se na Minsk. To je najvažnije. Idemo utakmicu po utakmicu i po nove pobjede.”

S procjenom svog napadača slaže se i glavni trener Medveščaka, Gordie Dwyer: “Moramo imati bolji start i ostaviti srce na ledu. Ostalo je još puno bodova za skupiti, a svaka utakmica je tako reći najvažnija. Nema mjesta osciliranju i fokus nam isključivo mora biti na sljedećem protivniku.”

Medvjedi i Bizoni, kako nazivaju Dinamo iz Minska, susreli su se jednom ove sezone, u Minsk Areni gdje su Medvjedi uvjerljivo slavili sa 4:1, a sutrašnji susret bit će njihov osmi u KHL-u.

Osim velike borbe za playoff sutrašnji susret obilježit će i povratak spektakla Teddy Bear Tossa u Brlog

12376208_995598060501765_6875491356443140082_n

Naime, po drugi puta u svojoj povijesti Medveščak poziva sve svoje navijače da prvi pogodak Medvjeda proslave bacanjem na led plišanih igračaka koje će se sakupiti i biti donirane Malom domu – zagrebačkom dnevnom centru za rehabilitaciju djece i mladeži.

Jedini put Teddy Bear Toss navijači Medveščaka imali su prilike doživjeti u Domu sportova 2012. k​ada je u Ledenoj gostovao Linz.


Komentari