TRI ZA REDOM: Medvjedi izgubili od Snježnih leoparda (VIDEO)

Facebook/MedvescakOfficialPage/FOTO:Igor Šoban

Još je to koliko toliko dobro izgledalo u prvoj trećini u kojoj su Medvjedi izvukli 1:1, no, druga trećina bila je presudna.

Nakon što su izgubili od Mamuta i Avangarda, Medvjedi su doživjeli još jedan težak poraz i time okončali ovu iznimno lošu turneju po Istočnoj KHL. Ovoga puta bolja, to jest, puno bolja, bila je momčad Barisa. Snježni leopardi samljeli su Medveščak sa 6:1 (1:1, 4:0, 1:0) i time podebljali loš konto zagrebačke momčadi koja je u tri utakmice primila 16 golova.

Još je to koliko toliko dobro izgledalo u prvoj trećini u kojoj su Medvjedi izvukli 1:1, no, druga trećina bila je presudna. Leopardi su sa četiri pogotka obrisali led s nemoćnim Medvjedima. Kod domaćina briljirao je Nigel Davis sa trima pogotcima, a još su zabijali i Bočenski te Krasnoslobodcev. Za Medveščak je jedini gol zabio Jamtin u 18. minuti.

Medveščak se kući vraća kao deveta momčad Zapadne KHL sa 56 osvojenih bodova. Sljedećeg tjedna čekaju ih dvije teške utakmice. U srijedu 9. prosinca igraju s trećom momčadi ZKHL-a, Lokomotivom iz Jaroslavlja, a dva dana kasnije igraju sa petoplasiranim Sočijem.

Sažetak utakmice možete pogledati ovdje.

 


Komentari