Teško je bilo gledati potop protiv Srbije

Facebook

Kako je utakmica išla nepovoljno po Hrvatsku teško je napisati i konkretan izvještaj.

Srbi su zabijali iz gotovo svake akcije, a Hrvati nisu znali ni uputiti šut čak i kad su imali igrača više.

Hrvatska vaterpolska reprezentacije je doživjela neugodan, neshvatljivi debakl u uvodnoj utakmici Europskog prvenstva, poražena je protiv domaćina Srbije čak sa sedam golova razlike – 6-13

Otpor Hrvata koji su aktualni olimpijski pobjednici protiv aktualnog svjetskog i europskog prvaka Srbije trajao je samo dvije-tri minute. Iako su naši vaterpolisti čak i poveli brzo je uslijedilo nasukavanje naših vaterpolista. U napadu posve smušeni, ne realizirajući prednost igrača više u serijama, dočim u obrani isuviše mlaki – Srbija je najprije izjednačila, a potom brzo stekla i povisivala vodstvo.

Kako je utakmica išla nepovoljno po Hrvatsku teško je napisati i konkretan izvještaj. Srbi su zabijali iz gotovo svake akcije, a Hrvati nisu znali ni uputiti šut čak i kad su imali igrača više.

Pred više od deset tisuća ljudi, jer ova europsKa smotra organizirana je u improviziranom plivalištu postavljenom u beogradskoj Kombak areni naša je vaterpolska reprezentacija doživjela jedan od najneugodnijih poraza u svojoj povijesti. Nakon svega ostaje pitanje – je li to realna slika odnosa kvalitete između dviju momčadi, srpske i hrvatske? Kao što se moramo zapitati je li ovo realna slika naše reprezentacije.

Sljedeći dvoboj Hrvatska igra u utorak u 17.30 protiv Francuske.


Komentari