Streetball u Velikoj Gorici

gorica.hr

Serija turnira “3 na 3” po cijeloj Hrvatskoj i susjednoj BiH, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i EuroBasketa 2015 u povodu odigravanja skupine C Europskog prvenstva od 5. do 10. rujna u Areni Zagreb, stigla je do velike završnice.

Nakon Šibenika, Zadra, Rijeke, Pule, Slavonskog Broda, Osijeka, Ljubuškog, Mostara, Drniša, Splita i Karlovca, ostao je još samo veliki finale u Zagrebu, Masters na Trgu bana Jelačića u nedjelju, 30. kolovoza u 18 sati. Na Mastersu će nastupiti pobjednici iz dosadašnjih gradova domaćina, a do popune mjesta u turniru primaju se i prijave na stranici HKS-a www.hks-cbf.hr, odnosno na mail: [email protected]. Mogu se prijaviti po četiri člana ekipe.

Veliki Masters neće označiti i kraj haklerskog ljeta jer još u utorak, 1. rujna održat će se turnir u Velikoj Gorici, u Parku dr. Franje Tuđmana. Prijave se također primaju na stranici HKS-a, www.hks-cbf.hr, odnosno na mail: [email protected]. Prijavit se može 16 ekipa, a osim odličnog hakla za okupljene posjetitelje organiziran je i zabavni program uz mnoštvo nagradnih igara. Program počinje u 18 sati i traje sve do 23 sata kada je po programu predviđena finalna utakmica.


Komentari