Srpski izbornik iznenadio izjavom: U Splitu očekujem jugoslavensku atmosferu

Photo: Nino Strmotic/PIXSELL

Nekad veliko ime jugoslavenskog rukometa, a sada izbornik Srbije, Jovica Cvetković, komentirao je nadolazeće Europsko prvenstvo u rukometu koje će se igrati u Hrvatskoj.

Na otvaranju Europskog prvenstva Hrvatska će u Splitu u prvoj utakmici ugostiti Srbiju. Cvetković je dao zanimljiv odgovor na pitanje kakvu atmosferu očekuje.

“Jugoslavensku. Kada kažem tako, tako i mislim. Igramo na prostoru bivše Jugoslavije, a tu se osjećam kao domaći. Osjećam se kao kod kuće”, kazao je srpski izbornik za Sportske novosti.

Zanimljivo, novo ime u redovima Srbije je Stefan Vujić, bivši mladi reprezentativac Hrvatske.

“Stefan Vujić kvalitetan je srednji bek. Imati tri različita srednja beka uopće nije loša stvar. Uz sve ostalo, najmlađi je. Ne brinem za budućnost.”


Cvetković je pohvalio i kolegu Lina Červara koji se vratio na našu klupu, kazavši kako o njemu misli sve najbolje, jer je trener, psiholog, ratnik i znalac. Komplimente je sipao i za našu reprezentaciju.

“Snaga vaše reprezentacije je kvalitetan i sustavan stručni rad od mlađih kategorija do seniora, kao i status koji rukomet ima u društvu. Problem – pritisak koji će postojati pred domaćinom europskog prvenstva.”

Komentari

loading...
-->