Solidan ulazak u prvenstvo Maksimir Pastele

foto: RK Maksimir Pastela

Nakon dva gostovanja i jedne domaće utakmice, rukometaši Maksimir Pastele osvojili su 3 boda. 

U uvodnu utakmicu prvenstva prve HRL Sjever, protiv ekipe RK KTC, igrači Maksimira ušli su malo nervozno što je rezultiralo velikim brojem tehničkih grešaka. Unatoč tome, zbog velike želje i požrtvovnosti dobar dio utakmice bili su u egalu, da bi u zadnjih petnaestak minuta zbog brzopletosti i isforsiranih šuteva izbugili sa 7 golova razlike (30-23).

U 2. kolu na domaćem parketu protiv Ivanića momčad je odigrala kako bi trebala uvijek, a pobjeda bi bila i uvjerljivija da nije bilo puno grešaka u tranziciji i previše promašenih zicera. Uz vrlo dobar ulazak u utakmicu par puta su se gosti približili, ali su igrači Maksimira utakmicu mirno i bez prevelikih stresova priveli kraju i zasluženo upisali prva 2 boda slaveći 27-19.

Treće kolo u gostima kod RK Vidoveca se igralo praktički od početka do kraja gol za gol te je konačan rezultat od 27-27 možda i najpravedniji. U odnosu na prethodne dvije utakmice smanjen je broj pogrešaka koji je još uvijek prevelik, ali vidi se pomak na bolje, što je i rezultiralo jednim bodom, iako je bilo prilike i za uzeti oba.

Sljedeći protivnik Maksimiru je RK Đakovo, kojeg Zagrepčani dočekuje u nedjelju u 16 h u dvorani MIOC.


 

Komentari

loading...