ŠOKANTNO: UFC suspendirao Mirka Filipovića

Mirko je suspendiran zbog mogućeg pada na doping kontroli. Suspenziju je odredila USADA (U.S. Anti-Doping Agency), a Mirko će biti pod suspenzijom do daljnjeg.

Na službenim stranicama UFC-a objavljeno je kako je meč između Mirka Filipovića i Anthonyja Hamiltona, koji se trebao održati u Seoulu, otkazan. No, razlog tomu nije Mirkov kraj karijere kojeg je obznanio prije nekoliko dana već nešto mnogo gore. Naime, kako stoji na njihovim stranicama, Mirko je suspendiran zbog mogućeg pada na doping kontroli. Suspenziju je odredila USADA (U.S. Anti-Doping Agency), a Mirko će biti pod suspenzijom do daljnjeg.

“UFC danas objavljuje kako je dogovoreni meč između Mirka Cro Copa i Anthonyja Hamiltona u Seoulu u Južnoj Koreji, otkazan. USADA je obavijestila i Filipovića i UFC o potencijalnom kršenju pravila anti-dopinške agencije. USADA, neovisno nadležno tijelo koje provodi anti-dopinške testove, riješit će slučaj Mirka Filipovića, te objaviti rezultate. Nove informacije biti će objavljene uskoro”, stoji u priopćenju na službenoj stranici UFC-a.

Još uvijek nije poznato o kakvoj se vrsti prekršaja radi i na što je točno Mirko bio pozitivan. Još se jedino nameće pitanje je li Mirko već prije dva dana saznao kako će meč biti otkazan, pa je sukladno tome odlučio okončati karijeru ili je i njemu ovo prvi glas.

>>> ODLAZAK LEGENDE: Nepoznati detalji iz života Mirka Filipovića (VIDEO)

>>> Mirko Filipović OKONČAO KARIJERU: ‘Svjestan sam da sam došao do KRAJA SVOG BORILAČKOG PUTA’


Komentari