SENZACIJA, ZAGREPČANIN POTPISAO ZA UFC! Debitirat će baš na nadolazećoj priredbi u Areni! (VIDEO)

Facebook

Borac je poznat po atraktivnim nokautima koji su postali njegov zaštitni znak.

Jedan od najtalentiranijih i najatraktivnijih hrvatskih MMA boraca zagrepčanin, Filip Pejić, potpisao ugovor na četiri borbe sa najjačom svjetskim borilačkim prvenstvom, UFC-om. Debitirat će već na nadolazećoj priredbi u Zagrebu 10. travnja ove godine. Detalji ugovora, koje je isposlovao njegov menadžer Orsat Zovko, su zasada nepoznati, ali poznato je kako će snage odmjeriti s poljskim borcem Damianom Stasiakom.

 

“Mogu vam potvrditi da je Filip Pejić novi član UFC-a. To je logičan nastavak njegovog borilačkog puta koji je proteklih nekoliko godina krčio kroz FFC. Filip je iznimno kvalitetan borac koji tek treba pokazati svoj puni potencijal u budućnosti. Potpis za UFC je zaslužio odličnim nastupima i atraktivnim nokautima koji su postali njegov zaštitni znak. Ovo je odlična stvar i za UFC jer je dobio vrlo popularnog zagrebačkog borca koji će priredbu u Zagrebu učiniti još zanimljivijom. Pejić će karijeru u UFC-u nastaviti u bantam kategoriji što je bila odluka njega i njegovog dugogodišnjeg trenera Bernarda Bana”, poručio je Zovko za Fight Site.

U svojoj dosadašnjoj karijeri mladi Pejić je upisao deset pobjeda te jednom je poražen i jednom je završio neodlučeno. Devet od deset borbi Pejić je riješio nokautom, a samo jednom je došao dobio sudačkom odlukom. Svojim atraktivnim borbama u FFC-u privukao je pažnju cijelog svijeta, a posebice nokautima u debiju protiv Barrija i u zadnjem meču protiv Turaija pred domaćom publikom.

Pejić je kratko, ali oduševljeno, komentirao svoj najveći uspjeh u karijeri. “Letim! Nikad nisam bio ovako sretan! Oduvijek sam govorio da ću doći do UFC-a, ali to se dogodilo čak i prije negoli sam to očekivao. Iskreno, očekivao sam to, ali ne ovako brzo. Očito sam se dokazao po rezultatima i očito sam to zaslužio. U svakom slučaju ću dokazati da sam to zaslužio”, kazao je Pejić.

UFC Fight Night 86 održat će se u nedjelju 10. travnja u zagrebačkoj Areni. Poznato je kako će na prvoj UFC-ovoj priredbi u Hrvatskoj nastupiti Igor Pokrajac i Filip Pejić, a potvrđen je i nastup proslavljenog UFC-ova teškaša, Gabriela Gonzage.


Komentari