Sandra Perković otvorila dušu i otkrila kakav muškarac je može osvojiti

Naša najbolja sportašica uživa u najljepšim danima karijere.

Sandra Perković osvojila je sve što se osvojiti može, posljednje u nizu zlata osvojila je ovo ljeto na Svjetskom prvenstvu u Londonu, zbog čega ju je i šesti put zaredom HOO proglasio najboljom sportašicom Hrvatske.

Osim na sportskom planu, Sandra je svoje navijače iznenadila i sve ljepšim i ženstvenijim izgledom, za što je zaslužan gubitak kilograma, zbog kojeg su mnogi njezini fanovi bili zabrinuti da će zbog toga patiti sportski rezultati. No, kako i sama kaže, rezultati su pokazali da razloga za zabrinutost nije bilo.

Šuška se kako je Sandra nakon dugogodišnje veze s Edisom Elkasevićem sreću pronašla u zagrljaju rukometaša Jerka Matulića, no ona to ne želi potvrditi.

No, zato je za Story otkrila koje je muške osobine privlače.


“Definitivno toplina, poštenje i iskren osmijeh. To je ono što me uvijek obori s nogu. Volim iskrene i neiskvarene ljude i za takve sam spremna dati sve u životu. Kod muškarca mi je važno da sa mnom bude rame uz rame te da zajedno koračamo kroz život, ponekad da on mene pogura, ponekad ja njega, ali da se međusobno nadopunjujemo”, kazala je Sandra.

Komentari

loading...