PUTIN zabio 7 golova na hokejskoj ALL-STAR UTAKMICI (VIDEO)

Facebook

Od 11. godine trenira judo, ima crni pojas u karateu, višestruki je prvak u sambu. Odličan je skijaš, jahač, ribič, kajakaš, ali ipak od svega najviše voli hokej.

E tako se slavi rođendan. Ruski predsjednik već je poznat kao vrstan sportaš i u nekoliko navrata pokazivao je kako je u vrsnoj tjelesnoj spremi. Od 11. godine trenira judo, ima crni pojas u karateu, višestruki je prvak u sambu. Također je odličan skijaš, jahač, ribič, kajakaš, ali ipak od svega najviše voli hokej. 

Svoj 63. rođendan proslavio je hokejskom all-star utakmicom. Na otvorenju Noćne hokejske lige održanom u olimpijskom gradu Sočiju, Putin je sa suigračima sastavljenih od bivših zvijezda NHL-a rastavio sastav ruskih tajkuna s 15-10. Imate pravo jednom pogađati tko je bio najbolji strijelac. Naravno bio je to Putin i to sa sedam pogodaka.

Neuništivi Putin je u političkom vrhu Rusije još od 2000., a bio je predsjednik, pa premijer, sada je opet na najvišoj poziciji i to do 2018. kada mu istječe mandat, ali ima pravo na ponovnu kandidaturu i mandat od još šest godina.

 


Komentari