PRVA PROVJERA PRIJE EP ĆE BITI SLOVENIJA: Mogući problem rukometaša su brojne ozlijede

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija u Ivanić-Gradu odrađuje završne pripreme pred Europsko prvenstvo koje će se od 15. do 31. siječnja održati u Poljskoj.

Uoči odlaska na Europsko prvenstvo hrvatski rukometaši odigrat će dvije pripremne utakmice protiv reprezentacije Slovenije koje su na rasporedu 8. siječnja u Ivanić-Gradu te 9. siječnja u slovenskom Kopru.

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić i rukometaš Manuel Štrlek najavili su susrete sa Slovenijom.

“Prva prava provjera pred Europsko prvenstvo. S prvom postavom slovenskih igrača nismo igrali jer su brojni naši igrači bili ozlijeđeni.”, kazao je Babić i nadodao kako će to biti provjera, no neće biti stvarna slika jer repka ima određenih problema kao i ostali. Rekao je i kako su uveli i neke novitete, a što će igrati protiv Slovenije igrati će i u Europskom prvenstvu uz dodatna usavršavanja.

Manuel Štrlek je naglasio kako su dobro trenirali i uigravali nove stvari koje će isprobati sa Slovencima.

“Treba vremena da sve sjedne na svoje, ali probat ćemo realizirati trenerove želje i obaveze koje je stavio pred nas.”, rekao je Štrlek i nadodao kako je siguran da će to dobro izgledati.


Komentari